For at starte ved slutningen... #4

Min uge på godt og ondt (men mest godt…)

Så gik der lige nogle dage uden så meget gang i den herinde. Jeg tror det skyldes, at jeg stadig står midt i det hele og historien er ved at være nået dertil, hvor jeg er nu. Det er som om det er lidt lettere at skrive om det hele når jeg får det lidt på afstand.

Jeg sad og læste en blog om ufrivillig barnløshed, hvor bloggeren hver uge skrev om dejlige ting ved den forgangne uge. Jeg tror det er vigtigt at huske at sætte fokus på de gode ting, både generelt, men måske især når man står i en situation med barnløshed, stress, depression eller andre former for krisetilstande (af mangel på et bedre ord). Derfor vil jeg som en øvelse for mig selv prøve at samle lidt op på de gode ting der er sket den forgange uge. Hvem ved, måske det bliver et fast indslag… 😊

Mandag var en rigtig, rigtig god dag. Jeg kommer nok til at lave et særskilt indlæg om det, men kort fortalt var jeg til psykolog og i modsætning til første gang, følte jeg virkelig, at vi var på bølgelængde. Hun gav mig nogle virkelig gode råd, og da jeg kom hjem derfra havde jeg en underlig følelse indeni, som jeg ikke har haft i flere år. En følelse af total ro, balance og god energi.

Følelsen fortsatte helt til om aftenen hvor jeg var til svømning med min søde veninde. Vi har kun været der to gange, men det er altså guld værd. Vi griner, får rørt os, og snakker en hel masse om hendes graviditet og kommende baby. Og jeg bliver slet ikke ked af det? Plejer ellers at have det virkelig stramt med gravide. Tværtimod er jeg lykkelig på hendes vegne, og nyder at snakke om babyer, barnevogne og alt muligt andet fjollet, selvom jeg slet ikke ved hvornår det bliver min tur til at stå i den situation.

Tirsdag snakkede jeg i telefon med min søde mor. Det er altid dejligt, og dejligt for en gangs skyld at kunne fortælle hende at jeg havde haft en god dag.

Onsdag og torsdag gik jeg en lang tur i solskin og hørte podcast. Flere gange stoppede jeg og bare nød solen der varmede mine kinder.

Fredag fik vi gjort rent. En af de bedste investeringer nogensinde; at få en rengøringsdame! Elsker følelsen når jeg kommer hjem og man kan mærke gulvene er nyvaskede og det hele skinner.

Lørdag var jeg hjemme hos mine forældre og gik en lang tur i skoven med min mor.  Igen skinnede solen og varmede os mens vi fik en dejlig snak om de gode gamle dage. Om aftenen var jeg meget i tvivl om jeg skulle tage hjem, da jeg ikke havde lyst til at være alene (Peter var til housewarming) men samtidig var ret træt. Men jeg tog hjem og havde en ganske ok aften i selskab med kattene og Netflix. Uden nogen mentale sammenbrud undervejs. Succes!

I dag har Peter hængt billeder op, og jeg har vasket tøj og lavet en ordentlig røvfuld kødsovs – så er frokosten klaret til de næste par dage. Og så har vi her til aften gået en lille tur i regnen. Dejligt.

En helt ok uge med betydeligt færre nedture end de sidste mange uger. Og de nedture der har været, har jeg som regel kunne tage i opløbet med de redskaber jeg fik af psykologen i mandags. Men meget mere om det i et andet indlæg.

img_2167

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For at starte ved slutningen... #4